schilder in Almere

Kwalitatief schilderwerk voor een degelijke prijs

Fit Schilderwerk  schildert alles voor u binnen en buiten met meer dan 30 jaar ervaring.  

Over ons

Betrouwbaar schilderwerk het gehele jaar door

Opgericht in 2013 – Fit Schilderwerk uit Almere staat voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met meer dan 30 jaar in het vak weten wij precies hoe u het langste plezier houdt van uw schilderwerk. Daarom staan wij bij Fit Schilderwerk voor het leveren van alleen de allerbeste kwaliteit, voor een degelijke prijs. 

D. Cabenda

Fit schilderwerk foto's schilderwerk Almere Schilder Buiten schilder lucht

Eerste contact

Via e-mail of de telefoon maken wij een afspraak. Wij komen langs om foto’s te maken van de plekken die u graag geschilderd zou willen hebben.

Gratis offerte op maat

Naar aanleiding van onze bevindingen ontvangt u binnen hele korte termijn een gratis offerte op maat. U mag hier zo lang over nadenken als u wilt.

Ontwerp_zonder_titel__12_-removebg-preview

Start schilderwerk

Als u de offerte heeft goedgekeurd zullen wij samen afspreken wanneer het uitkomt om te starten met het schilderwerk. Betaal pas na oplevering van het schilderwerk.

Wat wij doen

Diensten die wij leveren

Fitschilderwerk buitenschilderwerk na Almere schilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is een geweldige manier om uw huis op te fleuren, waarde toe te voegen en schimmels tegen te houden. Wij gebruiken bij Fit Schilderwerk alleen de allerbeste kwaliteit verf, zodat u er het langste plezier van heeft.

Binnenschilderwerk

Behoefte aan een nieuw kleurtje binnen of gewoon toe aan een frisse verflaag? Bij Fit Schilderwerk kunt u het gehele jaar terecht voor al uw binnenschilderwerk. 

Fitschilderwerk buitenschilderwerk na Almere schilderwerk

Winterschilder

Wij zijn van mening dat schilderen niet seizoensgebonden is. Bent u in de zomer lekker op vakantie en heeft u geen zin om dan uw huis te laten schilderen? Laat uw woning in de winter schilderen! 

Gevelreiniging

Bij het reinigen van de gevels maken wij bij Fit Schilderwerk de gevel van uw huis vrij van aanslag en vervuiling. Dit ziet er niet alleen mooier uit, het verhoogt net als nieuw schilderwerk de waarde van uw huis.

Fitschilderwerk gevel buitenschilderwerk na Almere schilderwerk

Houtrotreparatie

Houtrot is een veel voorkomend probleem wat kan onstaan door schimmels en achterstallig onderhoud. Herstel uw houtrot met onze professionele houtrotservice, zodat de schimmels niet verder uitbreiden en daardoor u nog hoger in de kosten loopt.

Fitschilderwerk buiten na Almere schilderwerk

Advies en onderhoud

Nadat uw huis mooi geschilderd is, is het natuurlijk fijn als dit ook zo blijft. Of u nu op zoek bent naar eenvoudig onderhoud of een volledige renovatie, wij kunnen u helpen!

 

0
Sinds
0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Afgeronde projecten
Portfolio

Bekijk laatste projecten

Buitenschilderwerk

Binnenschildewerk

Winterschilder

Waar wij mee werken:

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Peter van Griethuijsen
Peter van Griethuijsen
2019-12-21
Ik ben inmiddels bijna 10 jaar klant en hij heeft altijd uitstekend werk geleverd zowel in mijn oude als nieuwe woning. Binnen en buiten werk, alles wordt perfect in de verf gezet en blijft langdurig mooi. Absoluut een aanrader!
Kees Stokvis
Kees Stokvis
2018-06-22
Een hele goede en nette schilder, die ook met je mee denkt en prima adviseert. En levert top kwaliteit.
Erik Huurman
Erik Huurman
2018-06-22
Derrick is een vakman pur sang, altijd in voor een dolletje en een harde werker. Wij kennen Derrick inmiddels al 6 jaar en in die jaren hebben wij Derrick als huisschilder gebombardeerd. Wanneer je Derrick vraagt om het huis te schilderen is hij altijd open en eerlijk naar je over wat wel en wat niet te schilderen in vergelijking tot andere schilders. Hij schildert alleen wat nodig is! Zodoende betaal je nooit te veel en qua prijzen is Derrick zeker niet de duurste. Wij zijn altijd heel tevreden geweest over zijn werk zowel binnen als buiten. Overigens is Derrick een graag geziene gast bij ons in de straat omdat hij daar meerdere klantjes heeft zitten en dat zegt ook heel wat. Wij kunnen Derrick in ieder geval van harte aanbevelen.
DJ Lingers
DJ Lingers
2018-06-22
Altijd fijn om een no-nonsense schilder in te huren. Al niet voor niets inmiddels al drie keer ingehuurd. Klasse vakman.
Peter Witvliet
Peter Witvliet
2018-06-20
Fit schilderwerk heeft ons huis binnen en buiten een geweldige opknapbeurt gegeven. Fijne samenwerking, hij houdt zich aan de gemaakte afspraken en de kwaliteit is geweldig 😀👍🏻👍🏻
Remko de Wit
Remko de Wit
2018-06-20
Leuke kerel, echte vakman met verstand van zaken. Was stuk goedkoper dan andere schilders en levert prima werk!
Hendrik Heitlager
Hendrik Heitlager
2018-02-08
Fit schilderwerk voor kwaliteit en service! Eerlijke prijzen,en doet wat er is afgesproken . Zaak is dat je zelf duidelijk moet vertellen wat er gedaan moet worden, dan krijg je een perfecte offerte waar alles in staat. Dit bedrijf gaat nu voor de 3e keer in 14 jaar voor ons aan de slag. levert iedere keer weer vakwerk,met de beste kwaliteit verf. Een zeer tevreden Ver.Van Eigenaren aan de Laan der V.O.C in Almere.
Melissa Pouw
Melissa Pouw
2017-12-12
Fit Schilderwerk heeft bij ons het plafond gewit en de hele woonkamer en slaapkamer van sierpleister in kleur voorzien. Hij heeft netjes en snel gewerkt. Het ziet er perfect uit, de kleuren zijn erg mooi geworden en we zijn zeer blij met het resultaat. Ik kan Fit Schilderwerk iedereen aanraden.
William Winters
William Winters
2016-03-14
Fit Schilderwerken heeft bij ons 2 trappen binnen geschilderd, ziet er heel mooi uit. Komt in het najaar terug voor de zolder. Prima werk geleverd, bedankt.
Kom in contact

Vraag een gratis offerte aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *