Home - Diensten

Diensten

Lees meer over wat wij doen

Buitenschilderwerk

Bij Fit schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in het schilderen van de buitenkant van uw woning. Er zijn veel verschillende onderdelen aan de buitenkant van uw woning die kunnen worden aangepakt; deuren, kozijnen, boeiboorden, de dakkapel, de gevel of het tuinhuis. Daarnaast kunnen wij ook beton, ijzer, regenpijpen, staal of ander kunststof schilderen.

Werkwijze

Bij Fit schilderwerk schilderen wij de buitenkant van uw huis alleen met kwalitatieve hoogglansverf. Wij gebruiken Sikkens SB/XD verf, Sigma S2U Gloss en Sigma Allure S2U Gloss. Deze verf zorgt ervoor dat uw nieuw geverfde schilderwerk  7 tot 8 jaar goed blijft, wat ervoor zorgt dat u minder onderhoudskosten heeft. Hoogglans verf beschermt enorm goed tegen UV stralen, vocht, regen en andere weersinvloeden.

Kunststof heeft eerst een hechtprimer nodig voordat deze daadwerkelijk kan worden geschilderd. Bij ons kan al uw buitenschilderwerk worden aangepakt!

Lees verder over onze werkwijze bij binnenschilderwerk.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Binnenschilderwerk

Behoefte aan een nieuw kleurtje of een frisse uitstraling? Bij Fit Schilderwerk kunt u het gehele jaar terecht voor al uw binnenschilderwerk.

Werkwijze

Onze werkwijze van het binnenschilderen is in principe hetzelfde als buitenschilderen, alleen gebruiken wij binnen altijd acrylverf.
Voor het schilderen van het hout gebruiken wij Sikkens Rubbol BL Satura en de Sigma S2U Nova Satin. Voor het sausen van gladde muren gebruiken wij de Sikkens Alpha Prof Mat, wat schrobvaste muurverf is. Een schrobvaste muurverf zorgt ervoor dat de muren goed schoon te maken zijn.

Houtwerk

Wij starten altijd, als dit nodig is, met het ontvetten van het houtwerk. Hierna gaan wij het houtwerk schuren en stofvrij maken. Het is belangrijk om alles goed af te kitten en houtreparaties uit te voeren, om lekkages te voorkomen. Als dit allemaal gebeurd is, kunnen wij beginnen met gronden en daarna het afschilderen van het hout. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alles in huis goed afgedekt en afgeplakt is, zodat we er zeker van zijn dat er alleen verf komt op de plekken waar dit hoort.

Muren

Ook bij het sausen van de muren zorgen wij ervoor dat de vloer wordt afgedekt. De kozijnen en plinten netjes zijn afgeplakt. Hierna voeren wij reparaties uit en zorgen we dat alles netjes wordt afgekit. Wij sausen de muren dekkend en zonodig worden zuigende muren eerst voor gestreken met een Sikkens muurfix voorstrijk middel.

Winterschilder

Het binnen- en buitenschilderwerk is niet per se seizoensgebonden, wat mensen vaak in eerste instantie denken. Bij Fit Schilderwerk schilderen wij het gehele jaar door, dus ook in de winter! Het enige wat belangrijk is bij winterschilderen, is dat het boven de 0 graden celsius is en dat de juiste verf wordt gebruikt.

Bent u in de zomer lekker op vakantie en heeft u geen zin om dan uw huis te laten schilderen? Laat uw woning in de winter schilderen!

Wij gebruiken speciale verf die tegen alle weersomstandigheden bestendig is waardoor het gewoon mogelijk is om uw woning te laten schilderen in de winter. Om in de winter te schilderen gebruiken wij de Sikkens Rubbol Express High Gloss en de Sigma Rapid Gloss, waarvan de droogtijd maar 1,5 tot 2 uur is.

Neem contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Fitschilderwerk buiten na Almere schilderwerk

Houtrotreparaties

Als het op woningverbetering aankomt, geloven wij erin om het werk meteen goed te doen. Vandaar dat wij altijd adviseren om het gelijk alles goed aan te pakken, zo ook al het houtrot.

Houtrot komt enorm veel voor en wordt veroorzaakt door binnendringend vocht. Het kan zijn dat er een schimmel ontstaat door de combinatie vocht en hout. Herstel uw houtrot met onze professionele epoxyplamuur, zodat het houtrot niet verder kan uitbreiden. Hierdoor kan uw hout weer jaren verder.

Wij zorgen ervoor dat het perfect bij uw huis past en u het resultaat geeft dat u wenst.

Hoe herkent u houtrot?

  • Gaatjes en scheurtjes
  • Scheuren en afbladdering in het verfwerk
  • Sponzig en zachthout
  • Uw ramen en deuren klemmen door vocht

Gevelreiniging

Bij gevelreiniging maken wij bij Fit Schilderwerk de gevel van uw huis vrij van schimmel- en algaanslag, mos en vervuiling. Dit ziet er niet alleen mooier uit, het verhoogt ook de waarde van uw huis. Daarnaast voorkomt het eventuele schade aan uw huis. 

Wij gebruiken een hogedrukspuit zodat uw gevel er weer strak en schoon uit komt te zien.

Fitschilderwerk buiten na Almere schilderwerk

Onderhoud

Wij bieden een compleet scala van onderhoud renovatie en schilder diensten, waaronder: Oude huizen renovatie, Bouw (nieuwbouw) en Commercieel werk. Maar waar wij bij Fit Schilderwerk het meest van houden is samenwerken met u om uw ruimte precies zo te krijgen als u het wilt – of het nu de nieuwste state-of-the-art keuken is of een rustieke nieuwe woonruimte.

Nieuwbouw

Schilderen is een cruciaal proces voor het behoud van de netheid en esthetische waarde van een nieuw gebouwd huis. Het biedt een garantie van bescherming tegen veroudering voor de levensduur van het gebouw. Naast de esthetische waarde, beschermt het schilderen van uw nieuwbouwhuis tegen uv stralen, vocht en algenaanslag.

Renovatie

Wij zijn een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van oude huizen. Een frisse laag verf kan het hele gevoel van een huis verjongen en het er weer als nieuw uit laten zien. Of u nu op zoek bent naar eenvoudig onderhoud of een volledige renovatie nodig heeft, wij kunnen u helpen!

Advies

Fit Schilderwerk biedt een brede selectie van buitenverf kleuren, stijlen en texturen. Of u nu een kantoorgebouw, een herenhuis, een vrijstaand huis of een eengezinswoning schildert, wij kunnen u helpen de perfecte kleur voor uw projecten te kiezen.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Peter van Griethuijsen
Peter van Griethuijsen
2019-12-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben inmiddels bijna 10 jaar klant en hij heeft altijd uitstekend werk geleverd zowel in mijn oude als nieuwe woning. Binnen en buiten werk, alles wordt perfect in de verf gezet en blijft langdurig mooi. Absoluut een aanrader!
Kees Stokvis
Kees Stokvis
2018-06-22
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een hele goede en nette schilder, die ook met je mee denkt en prima adviseert. En levert top kwaliteit.
Erik Huurman
Erik Huurman
2018-06-22
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Derrick is een vakman pur sang, altijd in voor een dolletje en een harde werker. Wij kennen Derrick inmiddels al 6 jaar en in die jaren hebben wij Derrick als huisschilder gebombardeerd. Wanneer je Derrick vraagt om het huis te schilderen is hij altijd open en eerlijk naar je over wat wel en wat niet te schilderen in vergelijking tot andere schilders. Hij schildert alleen wat nodig is! Zodoende betaal je nooit te veel en qua prijzen is Derrick zeker niet de duurste. Wij zijn altijd heel tevreden geweest over zijn werk zowel binnen als buiten. Overigens is Derrick een graag geziene gast bij ons in de straat omdat hij daar meerdere klantjes heeft zitten en dat zegt ook heel wat. Wij kunnen Derrick in ieder geval van harte aanbevelen.
DJ Lingers
DJ Lingers
2018-06-22
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Altijd fijn om een no-nonsense schilder in te huren. Al niet voor niets inmiddels al drie keer ingehuurd. Klasse vakman.
Peter Witvliet
Peter Witvliet
2018-06-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fit schilderwerk heeft ons huis binnen en buiten een geweldige opknapbeurt gegeven. Fijne samenwerking, hij houdt zich aan de gemaakte afspraken en de kwaliteit is geweldig 😀👍🏻👍🏻
Remko de Wit
Remko de Wit
2018-06-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Leuke kerel, echte vakman met verstand van zaken. Was stuk goedkoper dan andere schilders en levert prima werk!
Hendrik Heitlager
Hendrik Heitlager
2018-02-08
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fit schilderwerk voor kwaliteit en service! Eerlijke prijzen,en doet wat er is afgesproken . Zaak is dat je zelf duidelijk moet vertellen wat er gedaan moet worden, dan krijg je een perfecte offerte waar alles in staat. Dit bedrijf gaat nu voor de 3e keer in 14 jaar voor ons aan de slag. levert iedere keer weer vakwerk,met de beste kwaliteit verf. Een zeer tevreden Ver.Van Eigenaren aan de Laan der V.O.C in Almere.
Melissa Pouw
Melissa Pouw
2017-12-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fit Schilderwerk heeft bij ons het plafond gewit en de hele woonkamer en slaapkamer van sierpleister in kleur voorzien. Hij heeft netjes en snel gewerkt. Het ziet er perfect uit, de kleuren zijn erg mooi geworden en we zijn zeer blij met het resultaat. Ik kan Fit Schilderwerk iedereen aanraden.
William Winters
William Winters
2016-03-14
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fit Schilderwerken heeft bij ons 2 trappen binnen geschilderd, ziet er heel mooi uit. Komt in het najaar terug voor de zolder. Prima werk geleverd, bedankt.
Kom in contact

Vraag een gratis offerte aan